Vizi Gábor honlapja

Game MakerMegjegyzés: A projektek jelentős része 2011-es, azóta nem történt új fejlesztés, és lehetséges, hogy nem használhatóak már

Itt találhatóak a Game Makerrel készített játékaim, illetve a legfrisebb game maker mentésfájlok. A listában található játékok nem feltétlenül jók, nem feltétlenül okoznak örömet, ám a célom ez lett volna. Van néhány játék, amely nincs befejezve, így hiányosan került fel az oldalra.

Néhányan jelezték, hogy a játékok nem indulnak el. Ez nem minden esetben fordul elő... Ha nem indulnak az alábbi játékok, akkor a Game Maker ingyenes 8.0 változatát le kell töltsd ahhoz, hogy fussanak a játékok!
Itt tölthető le - www.yoyogames.com (Game Maker 8.0 lite, ingyenes, kisméretű)

Kalózjáték 2.0

A lentebbi felújítása.Letöltés:
kalozjatek_2.0_v19.zip (2011.09.11)
kalozjatek_2.0_v21.zip


Kalóz játék

Egy kalózos játék ötlete. Game Makerrel készítettem el a játékot 2010 tavaszán, amelyben a saját rajzolt képeimet használtam fel. A cél az elrabolt hercegnő megkeresése. Még hiányos a játék, de ha valaki mégis lát fantáziát a kipróbálásban:
Itt letölthető a legfrissebb verzió - Kalozjatek4 (2010.09.18)
Legfrissebb mentésfájl
Kalozjatek3
Kalozjatek2
Kalozjatek1
GleisParty

Ez egy sínjáték. Az ötlet Pőcze Bence úré, Logaran már elkészítette a játékot mobiltelefonra (Java). Az általam elkészített verzió Game Makerben készült. Még nincs teljesen kész, de a tesztelhető verziót már letölthetitek. Már lehet nyerni, ám nem kiforrott a játék.
Gleisparty4 - Legfrisebb verzió (2010.10.06)
Legfrisebb mentésfájl
Gleisparty3
Gleisparty2
Gleisparty1
2playerkill

Egy egyszerű öldköklős játék, Game Makerrel készítve. Az első változat jó régen el lett készítve, azóta kicsit csiszoltam rajta. Javaslatokat szívesen fogadok. Kétjátékos multiplayer játék! Egy billentyűzeten kell játszani!
Itt letölthető (2010.06.09)
Mentésfájl


Paraszt
Egy primitív játék ötlete, melyben (Ez még nem valósult meg!) egy nincstelen parasztként átjárunk mások kertjeibe lopni. Fel kellene küzdened magad, illetve nem szabad, hogy a tulajdonosok elkapjanak!
Jelenleg csak répaszedésre van mód, eléggé kiforratlan a játék:
Paraszt1 (2010.12.21)
Mentésfájl