Vizi Gábor honlapja

Nyugati pályaudvar pályaMegjegyzés: A projekt 2010-es, azóta lehetséges, hogy már nem is használható a CSS-ben

Hogy mi ez?
Ez egy Counter-Strike: Source pálya. A megvalósítást 2008. év elején kezdtük el, akkor még sokat segítő Pőcze Bencével. A projekt a továbbiakban lelassult, pedig a valós pályaudvar remek hely, és ez még lelkesített minket.

A pálya jelenleg befejezettnek tekinthető, nem tervezzük tovább fejleszteni. Bár még sok helyen kéne javítanunk, erre nem nagyon van energiánk

Kronológia
A pályát 2008-ban kezdtük el készíteni. Eddig összesen 3-szor voltunk fényképezni és feltérképezésen a Nyugatiban, mindazok ellenére, hogy jóval többször kellett volna ezt megtennünk (talán a később fejlesztők, támogatók változtatnak ezen :)). A pályára jellemző, hogy nem teljesen valós méretek alapján dolgoztunk, ezáltal jelentős eltérések lehetnek az igazi épülettől!
Az IJC oldalán tettük közre a pályák verzióit, de az oldalnak kevés látogatója volt, és semmit nem tudunk a lehetséges letöltőkről, és azok véleményeiről, így saját magunk próbáltuk terelni a projektet. Végül 2009. júniusában úgy néz ki, hogy a projektet ilyen formában nem tudjuk továbbvinni, ezért elkezdtem a pálya optimalizálását. Ugyan a pályának volt olyan fordítása, amelyben a CSS vertex buffer size errorral kilépett, ami jelezte, hogy a pályán nem spóroltunk eléggé a dolgokkal, de mára mindez a probléma megszűnt.
2009. június 27-én a pálya optimalizálása abbahagyásra került. A pályát lefordítottuk, méghozzá HDR tulajdonsággal, mellyel a fények szebbek, és valósághűbbek.

Szerkesztők, segítőink
Ephialtes (Kritika)
Fasten (Pályaszerkesztő, textúra készítő)
Faust (Kritika)
Logaran (Kritika, fényképezés segítés)
Pőcze Bence (Kritika, Fényképező, Ötletadó)


Történelmi leírás:
Nyugati Pályaudvar, elődje a Pesti indóház. 1846-ban itt közlekdett az első (Pest - Vác) vasút. A mostani épület tervrajzait August de Serres készítette el (Eiffel-tornyot tervező Gustave Eiffel vállalata). 1877. október 28.án adták át az új épületet (melyet a régi fölé építettek). Mellette áll a Westend City Center (bevásárlóközpont), amely egy (egyébként Westend nevű) hotel helyére épült. Ma veszély fenyegeti az épület kilétét, ugyanis lebontását, vagy az épület által betöltött szerepének megváltozását tervezik.

Stratégiai leírás:
Járhatóak az épület nagyobb részei, jelen van az aluljáró, és rengeteg kocsit tartalmaz a pálya!


Linkek:
Mozdonyokról és egyéb vasúti kocsikról fényképek
www.freeweb.hu/mozdonyok/
MÁV hivatalos oldal
www.mav.hu


//Az alábbi letöltés nem a képek által tükrözött verzió! A pályán nincsenek kocsik!//
Letöltés - CSS


//Az alábbi verzió sem a screenshotok által tükrözött, hanem a "funyugati" pálya linkje!//
Letöltés - CSS


Nyugati kép Nyugati kép Nyugati kép Nyugati kép Nyugati kép Nyugati kép Nyugati kép Nyugati kép Nyugati kép

Vissza a Pályák oldalra